Landet Inuti

Datum: 2017-04-09

Tid: 19:00

Plats: Norsjö, Norsjö FH, Medan, Tranan

Biljettinfo: Medverkande: Mattias Brunn, Victor Wigardt och Mårten Andersson Entré 200:- ungd.100:- scenpassrabatt 50:- Bokning/ förköp: OKQ8, 0918-77 20 90  samt på  www.norsjo.riksteatern.se Biljettkassan öppnar kl. 18.00  Arr: Norsjö musik & teater Medarr: ABF    Välkommen !

Scenpasserbjudande: 50:-

Boka

“Jag kan inte bo här. Det finns ett antagande om det, att jag inte kan bli den jag är om jag stannar. Vem skulle jag bli då? Vad händer om jag stannar och inte lyssnar till rösterna omkring mig som säger att jag borde flytta till stan?” Landet Inuti är platsen du alltid kommer att sakna när du inte längre är där. En berättelse om mötet mellan den vi är och hade kunde vara, om svensk landsbygd och queera erfarenheter i skuggan av storstadsnormen.
Landet Inuti bygger på berättelser från hela Sverige, om att lämna, stanna och återvända.

Information om arrangemanget:
Landet Inuti är platsen du alltid kommer att sakna när du inte längre är där. En berättelse om mötet mellan den vi är och hade kunde vara, om svensk landsbygd och queera erfarenheter i skuggan av storstadsnormen. Landet Inuti bygger på berättelser från hela Sverige, om att lämna, stanna och återvända. Föreställningens längd 75 min. Ingen paus